Kadıköy Evden Eve Nakliyat | Ev ve Ofis Taşıma

Kadıköy Evden Eve Nakliyat, ücretsiz ekspertiz çalışması gerçekleştirerek eşyalarınızı bulunduğu yerde inceliyoruz ve sizlere en net fiyatları veriyoruz. Kadıköy Nakliyat
  1. Anasayfa
  2. Hizmet Bölgeleri
  3. Kadıköy Evden Eve Nakliyat | Ev ve Ofis Taşıma

Modern ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile çalışmalarını uzun yıllardır aralıksız sürdüren Kadıköy evden eve nakliyat web sayfamıza hoş geldiniz. Hizmetlerimiz sizlerin memnuniyetini esas alan bir anlayışla sürdürülmektedir ve fiyatlarımız son derece makul düzeydedir efendim. Peki, firmamızı neden tercih etmelisiniz. Hemen yanıtlamaya çalışalım. Çünkü sektörümüzde oldukça uzun zamandır yeterli düzeyde bilgi birikimi ve deneyim edindik ve bu tecrübemiz ile sizlerin talep ettiği çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Ev ve ofis taşıma işleri heyecanlı olmasına rağmen oldukça stresli işlerdir. Ev sahipleri ve ofis sahipleri taşınma stresi yüzünden şevklerini kaybedip ”bitse de kurtulsak” diyecek noktaya gelebilirler. Üstelik bu stresler taşınmakla da bitmez.

Taşınma işleminin ardından ev ve ofis sahipleri, deyim yerindeyse eşyalarda bir hasar tespiti yapmak zorunda kalabilmektedir. Eğer eşyalarınız yeterince özenli ve titizlikle taşınmadıysa sonuçlar çok can sıkıcı olabilir. Özellikle bazı değerli eşyalar vardır ki, hasar görmeleri durumunda yaşatacağı maddi ve manevi kayıplar küçümsenecek derecede değildir.

General Nakliyat ailesi olarak 1980’den beri Kadıköy evden eve nakliyat ev ve ofis taşıma işlerinizi titizlikle yerine getiriyoruz. Nakliyat, depolama ve paketleme alanında %100 müşteri memnuniyetine odaklı, planlı ve hızlı çalışma sistemimiz ile taşınma stresiniz minimuma inecek. Ev ve ofis taşıma süreçlerinde eşyalarınızın hasar gördüğü dönem sona eriyor! Ücretsiz keşif hizmetimiz, hassas paketleme seçeneklerimiz, tam donanımlı filomuz, uzmanlar tarafından söküm ve montaj hizmetimiz, sigortalı nakliye güvencemiz ile en özel taşınmayı siz yaşayacaksınız!

İstanbul Kadıköy Evden Eve Taşımacılık Fiyatları

Ev taşıma, normalden kat kat daha fazla özen ve dikkat gerektirmektedir. Ev insanların en çok vakit geçirdiği yerdir. Dolayısıyla çok fazla hassas, değerli ve özel parça içerebilmektedir. General Nakliyat olarak evinize ve özelinize saygı duyuyoruz. Evden eve taşıma sırasında arzu ettiğiniz eşyalarınıza özel paketleme, taşıma veya depolama seçeneklerimiz sayesinde gözünüz arkada kalmayacak! İstanbul Kadıköy evden eve taşımacılık fiyatları hakkında bilgi almak için bize ulaşın.

Her türden eşyanın sıkıntısız ve hasarsız bir biçimde taşınmasına olanak verecek zengin araç filomuz, İstanbul içi ve İstanbul dışı sevkiyat için hazırlanmıştır. Taşıma işlemini kolaylaştıracak asansör veya vinç gibi tüm teknik donanımlar sağlanmıştır. Ev veya ofisinizi taşımadan önce evinizin ve eşyaların taşınacağı alanın keşfi ücretsiz olarak gerçekleştirilmektedir.

Bu keşif hizmetinin ardından size en doğru ve güvenli taşıma yöntemleri belirlenmekte ve ardından fiyatlandırma yapılmaktadır. Keşif sırasında elde edilen bilgiler ve ev sahibinin dikkat edilmesini arzuladığı detaylar doğrultusunda hassas bir taşıma planı çıkartılmaktadır. Gerekli gördükleri noktalarda uzmanlarımız tarafından ev sahibinin işlerini kolaylaştırılacak pratik fikirler, ev sahipleri ile paylaşılmaktadır. Üstelik taşıma sırasında gerçekleştirilen tüm işlemler sigortalıdır ve hasarsızlık garantilidir!

Kadıköy Nakliyat Ayrıcalıklı Hizmetleri Sizleri Bekliyor

Tabi takdir edeceğiniz gibi ev taşınması sıradan bir işlem değildir ve hasarsız bir nakil ilk kriterdir. Dolayısıyla Kadıköy nakliyat firmaları arasında saygın yeriyle kuruluşumuzun tercih nedeniniz olacağını düşünüyoruz. İsterseniz bu noktadan itibaren nitelikli hizmetlerimizin neler olduğuna maddeler halinde bakalım

  • Ücretsiz expertiz çalışması gerçekleştirerek eşyalarınızı bulunduğu yerde inceliyoruz ve sizlere en net fiyatları veriyoruz
  • Daha sonra asansörlü araçlarımız ile sizin tayin edeceğiniz zaman aralığında adresinizde oluyoruz
  • Eşyanın hasar görmemesi için profesyonel niteliklerde eşya paketleme ve ambalajlama hizmetimizi standart olarak yapıyoruz. Ancak kapsamlı ve ayrıntılı bir paketleme çalışması talep etmeniz durumunda küçük bir fiyat farkının bulunduğunu hemen belirtelim
  • Sökülmesi gereken mobilya grubu eşyalarınız veya beyaz eşya sınıfından cihazlarınızı lütfen hiç dert etmeyiniz Çünkü firmamızın uzman personeli bu işlemleri gerçekleştirmektedir
  • Eşyanızın ulaşacağı bir adres bulunmaması durumunda eşya depolama hizmetimizden pekâlâ yararlanabilirsiniz. Bu depolar hem güvenlikli bölgelerde yer almaktadır hem de rutubet ya da eşyaya zarar verebilecek kemirgen canlılardan izole bir yapıda tasarlanmıştır
  • Bütün bir nakil sürecini kapsayacak olan ve firmamızdan kaynaklı hasarlar eşya sigortalama sistemi tarafından karşılanmaktadır. Dolayısıyla firmamızı tercih etmeniz durumunda huzurlu bir nakil süreci yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz
  • Fuar, kongre, seminer veya konser gibi etkinliklere yönelik taşımacılık hizmetlerimizden mutlaka yararlanmanızı tavsiye ediyoruz
  • Şehiriçi ve şehirlerarası nakliyat çalışma talepleriniz için yaygın araç filomuzdan yararlanabilirsiniz

Kadıköy Nakliyat Telefon İletişim Numaraları

General Nakliyat 1980’den beri profesyonel olarak nakliyat, depolama, paketleme ve uluslararası taşımacılık alanında en çok tercih edilen şirketler arasındadır. Evden eve, şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası nakliyat konusunda uzman bir firmadır. Parça eşya taşıma, yalı taşımacılığı, ofis taşıma ve eşya depolama gibi hizmetler sunmaktadır.

Kurumsal olarak fabrika, villa, müze, banka, hastane taşımacılığı konusunda profesyonel ve aktif bir şekilde rol almaktadır. Para kasası taşımacılığı, parsiyel taşımacılığı, fuar taşımacılığı gibi tüm hizmetleri garantili bir şekilde, sigorta güvencesiyle gerçekleştirmektedir. Arşiv taşımacılığı, piyano taşımacılığı gibi spesifik durumlara yüksek donanımlı filo ve ekipmanlarıyla garantili çözümler sunar. Kadıköy nakliyat telefon iletişim numaraları ve detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

40 yıllık deneyimiyle alanında öncü firmamız yüksek müşteri memnuniyetiyle en çok tercih edilen firma olma pozisyonunu korumaktadır. Konsolosluk taşımacılığından eşya depolamaya kadar her duruma özel planlamalarımız sayesinde en hassas taşıma işlemleri bile kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir.

Taşıma işlemi öncesi gerçekleştireceğiniz görüşmeler sayesinde taşıma işlemlerinizi en kısa sürede nasıl gerçekleştirebileceğinizi planlayabilir, dilerseniz taşınma sürecinize destek olarak eşya depolama gibi ekstra hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Kalite sertifikalarımız, tanınmış ve ünlü referanslarımız, müşterilerimizden gelen pozitif yorumlar, sigortalı ve garantili taşıma güvencemiz ile içiniz çok rahat edecek. 0850 346 52 13 numaralı çağrı merkezimizden 7 gün 24 saat boyunca bize ulaşabilirsiniz!

İstanbul Kadıköy Evden Eve Nakliyat Taşımacılık

Nakliyat çalışmalarında eşyaların birer birer istinasız bir biçimde paketleyerek toz ve hasara karşı korumasını yapıyoruz. Evden Eve Nakliyat sektöründe sigortalı taşıma protokolüne uyarak yapılan çalışmalarımızın işe ne kadar önem verdiğimizin niteliğini göstermektedir. Bu sebeble Kadıköy ve çevre ilçelerde evden eve nakliyat işlemleri General Nakliyat güvencesiyle yapmaktayız.

Görüldüğü üzere oldukça nitelikli hizmetler üretiyoruz ve sizlerin memnuniyeti firmamız açısından büyük önem taşıyor efendim. Kadıköy evden eve nakliyat hizmetlerini tercih ettiğiniz için şimdiden teşekkür ediyoruz ve esenlikler diliyoruz.

En Yakın Kadıköy Nakliye Firması

1980 yılından beri profesyonellikle yürüttüğümüz nakliye ve depolama hizmetlerimizi şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası ölçekte sürdürmekteyiz. İstanbul’un her yerinde size en yakın ve en güvenilir nakliye firması General Nakliyat olmaya devam edecek. Her türlü taşınabilir materyalin rahatlıkla taşınabilmesi için tam donanımlı hizmet ekipmanlarımız, işini titizlikle sürdüren güler yüzlü ekibimiz, her daim ulaşabileceğiniz çağrı merkezimiz ve güvenilirlik sertifikalarımız ile sektörde öncülüğümüzü koruyoruz.

Asansörlü nakliyat seçeneklerimiz, eşya depolama alanlarımız, bankamatik veya kasa gibi kıymetli varlık taşıma hizmetlerimiz gibi diğer hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Web sitemizde fiyat veya bilgi almak için talep formu oluşturabilirsiniz.

Sitede yer alan telefon numaramız üzerinden çağrı merkezimize ulaşarak 7 gün 24 saat boyunca sorularınızı iletebilirsiniz. Hizmetlerimizin güvenilirliğine dair referansları, müşterilerimizin yorumlarını, çalışmalarımızın detaylarını ve örneklerini sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz. Firma olarak şeffaflık ve güvenilirlik üzerinden hareket ediyoruz. Tek hedefimiz sizin memnuniyetiniz!

Evden eve nakliyat hizmetleri için size en yakın Kadıköy nakliye firması olarak %100 memnuniyetinizi garanti ediyoruz. Evden eve nakliyat konusunda özellikle ev sahiplerinin talep ve önerilerine uyum sağlayarak hareket etmeye özen gösteriyoruz. Ev sahibi olarak taşınmanın stresini yaşamadan yeni yaşam alanınıza gitmenin heyecanını yaşamak size kalıyor! Evden eve nakliyat hizmetlerimizde, bizimle iletişime geçtikten sonra ekibimiz tarafından eşyalarınız ve mekân analiz edilmektedir.

Eşyaların taşınacağı mekânın da analizinin ardından uzmanlarımız tarafından taşıma stratejileri belirlenir ve sizler için en makul fiyat ayarlanmış olur. Bahsettiğimiz tüm bu ön çalışmalar ücretsiz olarak gerçekleştirilmektedir. Fiyatta anlaşıldıktan sonra, arzu edilen tarih belirlenmektedir. Asansör gibi tam donanıma sahip taşıma filomuz ile adresinizde işleme başlanılmaktadır.

Eşyalarınızın paketlenmesi sırasında kullanılan tüm materyaller en yüksek kaliteli, koruyucu ve profesyonel malzemelerdir. Ekiplerimiz tarafından tüm eşyalarınız özenle ambalajlanmaktadır. Değerli varlıklarınız veya hassas malzemeleriniz için planlama aşamasında uzmanlarımıza mutlaka ön bilgi veriniz.

Arzu ettiğiniz taktirde önemli eşyalarınız farklı yöntemde ve hassas bir paketleme ile taşınacaktır. Eşyaların nakil sürecini garanti altına almak adına sigorta hizmetimiz bulunmaktadır. Bu sayede konforlu bir şekilde evden eve nakliyat hizmeti tamamlanmaktadır.

Tüm mobilyalarınız eğitimli uzmanlarımız tarafından sökülmekte, aynı şekilde yeni yerleşim yerinizde titizlikle monte edilmektedir. Yeni evinizde ferah bir nefes alabilmek için fazla eşyalarınızı depolayabileceğiniz depo hizmetlerimiz hakkında bilgi almayı unutmayın!

General Nakliyat 40 yılı aşkın süredir en yakın Kadıköy nakliye firması olarak işinizi kolaylaştırıyor! Web sitemizden veya 0850 346 52 13 numaralı telefon numaramız üzerinden iletişime geçerek taşınma işlemlerinizi planlamaya başlayabilirsiniz

Bireysel Hizmetler

Kurumsal Hizmetler

Diğer Hizmetler